Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ/ LIFE IN 4TH DIMENSION-COREY GOODE

#COREYGOODE #ANSHAR #FOURTHDENSITY

*COREY GOODE TALKS ABOUT THE ANSHAR, A FOURTH DENSITY RACE THAT LIVES IN INNER EARTH FOR MILLIONS YEARS-DESCRIPTION BELOW IN GREEK LANGUAGE

HELP THIS VIDEO AND CHANNEL BECOME VIRAL ...DUE TO YOUTUBE ALGORITHMIC RESTRICTION VIDEOS NOT PROMOTED

CHANNEL EMPOWERED BY:

❤ SUBSCRIBE TO OUR YOUTUBE CHANNEL:

❤ VISIT AND PURCHAGE “ACADEMY OF INNER LIGHT” BOOKS ON AMAZON PAGE:
❤LIKE OUR FACEBOOK PAGE:


❤ SUBSCRIBE TO OUR YOUTUBE CHANNEL:


❤ VISIT AND PURCHAGE “ACADEMY OF INNER LIGHT” BOOKS ON AMAZON PAGE:

❤LIKE OUR FACEBOOK PAGE:


Η Άνσαρ είναι προηγμένη φυλή της 4ης διάστασης της έσω Γης οι οποίοι γύρισαν δεκάδες εκατομμύρια χρόνια πίσω για να αλλάξουν την χρονογραμμή μας η οποία προξενούσε βλάβες στην δική τους χρονογραμμή.
Oι πνευματικοί οδηγοί πολλών ανθρώπων στην επιφάνεια του πλανήτη είναι ουσιαστικά οι Άνσαρ οι οποίοι καθισμένοι σε τεχνολογικές καρέκλες υπογείως της Γης έρχονται σε επαφή μαζί τους τηλεπαθητικά αφού έχουν λάβει πρώτα έγκριση από τους ανώτερους εαυτούς των ανθρώπων που προσεγγίζουν.
Ο υπόγειος φωτισμός των σπηλαίων των Άνσαρ παράγεται μέσω συχνοτήτων και κυμάτων ήχου. Στις τεράστιες σπηλιές στις οποίες ζουν κάτω από τη Γη υπάρχουν ολόκληρα οικοσυστήματα δασών και σύννεφα από συμπυκνωμένο νερό στην κορυφή τους.
Εν μέσω αυτών των δασών υπάρχουν τεράστιοι οβελίσκοι με πορτοκάλι σφαίρες πλάσματος στην κορυφή που παράγουν φως όμοιο με το ηλιακό φως.
Οι Άνσαρ είναι ωμοί χορτοφάγοι και φυτοφάγοι και οι καλλιέργειες τους αναπτύσσονται πάνω σε ένα κρυσταλλικό υπόστρωμα πάνω στο οποίο αναπτύσσονται οι ρίζες των φυτών.
Η ηχητική τους τεχνολογία παρέχει ένα ευρέως φάσματος φως για τις καλλιέργειες τους.
Οι Άνσαρ είναι άνθρωποι 4ης διάστασης οι οποίοι χρησιμοποιούν πολύ τους κρυστάλλους για να διευρύνουν και να ενισχύουν την συνείδηση τους.
Ενεργοποιούν την τεχνολογία τους μέσω τη συνείδησης τους με την οποία συνδέονται και μεταξύ τους.
Ζούνε για τουλάχιστον χίλια χρόνια και γι αυτό και μπορούν να παρακολουθούν τους ανθρώπους της Γης ακολουθώντας και τους απογόνους τους από γενιά σε γενιά.
Βλέποντας την εξέλιξη και την πρόοδο πολλών επιστημόνων στη Γη τους βοηθούν με την αποστολή πληροφοριών τηλεπαθητικά για να ολοκληρώσουν το έργο τους.
Επίσης οι Άνσαρ δεν βιώνουν ποτέ συναισθήματα ζήλειας και ανασφάλειας ούτε σαρκικές επιθυμίες η ερωτική τους πράξη είναι μία αμοιβαία ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ τους και θεωρούν τον συνάνθρωπο τους ως μία άλλη εκδοχή του εαυτού τους (γιατί γνωρίζουν πως όλοι είμαστε Ένα) γι αυτό και φροντίζουν πάντα να του ανεβάζουν τις δονήσεις.
Όταν γεννιέται ένα παιδί το φροντίζουν όλοι σαν δικό τους γι αυτό και δεν υπάρχει παιδί χωρίς οικογένεια στη φυλή τους."

Immagini di YouTube

Tutte le immagini dal più grande al più piccolo
Fare clic con il pulsante destro del mouse e selezionare "Salva immagine con nome..." per scaricare l'immagine originale sul computer.

URL di immagini:

Link diretto all'immagine con risoluzione: 640x480

Link diretto all'immagine con risoluzione: 480x360

Link diretto all'immagine con risoluzione: 320x180

Link diretto all'immagine con risoluzione: 120x90

A pochi fotogrammi dal video e URL a ciascuna:

Titolo e Descrizione

Descrizione e titolo del video.
Se i campi sono vuoti, non esiste alcuna descrizione per il video.
Titolo:

Descrizione del video.