SLATKARISTIKA - Bum Bam

Music video by Slatkaristika performing "Bum Bam"
Copyrights © 2012 Jovanov Records & Inovativa

Music by: Nino Vaskov ( Stereo Records )

Directed, Filmed & Edited by:
Vladimir Dadi Ivanovski & Nena Zafirovska

„Бум Бам"

Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум
Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум

Вчера упознав едно пиче. И? Ме праша " Је ли би на пиче?" . Ја мислев ме стартуе за ебење, живее у Врање чекај малце, не, не, не. Не те разбрав пошто си пијана, сваќам сакаш да идеме на пијачка. Не ми беше за пиењето, деколтето ме натера, да, да, да и земам телефон. Се чувме утредента "Ало?", као научила македонски "Нисам уште спремна". Хахаха, си се дотерала, али со светкиве малце си претерала. Ми личиш на бугарскине пеачки, каде мислиш да те шетам со тие штикли сељачки? Кога ги гледам ми се сере(ми се сере), почиња да капира и да се дере. Со таа штикла немаш право да се дереш, курво не се дери магла, ск, семплувам од ФМ. На брзање сум ептен, шибам неам време, после ми беше криво дека не ја ебев.

Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум
Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум*2

А денес, упознав друго пиче, она беше стрејт, ја напраен за нигде. На рамо тетоважа, сонцето на Аце, збореше со некој амеро-охридски акцент. "Let's go, тука дуват ветрои", македонка родена у Детроит. Бегам од овде љубави сели ме, да не си случајно комшика со Еминем? "Не." Нема везе, кој го ебе, Слаткаристика е верен плус и многу добро ебе. Она ме знае мене, секој Wednesday, Сител фаќаат у Америка, ме гледала на Backstage. Се презива MacCain, се вика Добрила. Држеча, стара, а добра ко Добрила. Три пути раведена, пет пути родила, а она се родила 65та година. Уште пред да тргнам станувам носталгичен, вака си ми младолика незнаев дека си бабиште. Изглеа е се испревртено таму, не добив
ништо, а сакав само...

Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум
Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум*2

You Tube video by Slatkaristika performing „Bum Bam".
(C) 2012 ALL RIGHTS RESERVED JOVANOV RECORDS & INOVATIVA

YouTube Bilder

Alle Bilder vom größten bis zum kleinsten
Klicken Sie mit der rechten Maustaste und wählen Sie "Bild speichern unter...", um das Originalbild auf Ihren Computer herunterzuladen.

Bild-URLs:

Direkter Link zum Bild mit Auflösung: 1280x720

Direkter Link zum Bild mit Auflösung: 640x480

Direkter Link zum Bild mit Auflösung: 480x360

Direkter Link zum Bild mit Auflösung: 320x180

Direkter Link zum Bild mit Auflösung: 120x90

Ein paar Frames aus dem Video und URLs zu jedem:

Titel und Beschreibung

Beschreibung und Titel des Videos.
Wenn die Felder leer sind, gibt es keine Beschreibung für das Video.
Titel:

Beschreibung des Videos.