SLATKARISTIKA - Bum Bam

Music video by Slatkaristika performing "Bum Bam"
Copyrights © 2012 Jovanov Records & Inovativa

Music by: Nino Vaskov ( Stereo Records )

Directed, Filmed & Edited by:
Vladimir Dadi Ivanovski & Nena Zafirovska

„Бум Бам"

Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум
Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум

Вчера упознав едно пиче. И? Ме праша " Је ли би на пиче?" . Ја мислев ме стартуе за ебење, живее у Врање чекај малце, не, не, не. Не те разбрав пошто си пијана, сваќам сакаш да идеме на пијачка. Не ми беше за пиењето, деколтето ме натера, да, да, да и земам телефон. Се чувме утредента "Ало?", као научила македонски "Нисам уште спремна". Хахаха, си се дотерала, али со светкиве малце си претерала. Ми личиш на бугарскине пеачки, каде мислиш да те шетам со тие штикли сељачки? Кога ги гледам ми се сере(ми се сере), почиња да капира и да се дере. Со таа штикла немаш право да се дереш, курво не се дери магла, ск, семплувам од ФМ. На брзање сум ептен, шибам неам време, после ми беше криво дека не ја ебев.

Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум
Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум*2

А денес, упознав друго пиче, она беше стрејт, ја напраен за нигде. На рамо тетоважа, сонцето на Аце, збореше со некој амеро-охридски акцент. "Let's go, тука дуват ветрои", македонка родена у Детроит. Бегам од овде љубави сели ме, да не си случајно комшика со Еминем? "Не." Нема везе, кој го ебе, Слаткаристика е верен плус и многу добро ебе. Она ме знае мене, секој Wednesday, Сител фаќаат у Америка, ме гледала на Backstage. Се презива MacCain, се вика Добрила. Држеча, стара, а добра ко Добрила. Три пути раведена, пет пути родила, а она се родила 65та година. Уште пред да тргнам станувам носталгичен, вака си ми младолика незнаев дека си бабиште. Изглеа е се испревртено таму, не добив
ништо, а сакав само...

Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум
Бум, бам , бирибирум , бам , бибири, бири, бум, бам, бирибирум*2

You Tube video by Slatkaristika performing „Bum Bam".
(C) 2012 ALL RIGHTS RESERVED JOVANOV RECORDS & INOVATIVA

YouTube圖片

所有圖像從最大到最小
單擊鼠標右鍵並選擇 "保存圖像為..." 將原始圖像下載到您的計算機.

圖片網址:

直接鏈接到圖像與分辨率: 1280x720

直接鏈接到圖像與分辨率: 640x480

直接鏈接到圖像與分辨率: 480x360

直接鏈接到圖像與分辨率: 320x180

直接鏈接到圖像與分辨率: 120x90

從視頻和URL到每個的幾幀:

標題和說明

視頻的說明和標題。
如果字段為空,則視頻沒有描述。
標題:

視頻說明